Зареждам...
ПРИСЕЛСКИ МАНАСТИРИ


изтегли меморандум


Продажба на апартаменти с гараж, с 1,2 и 3 спални.
 
Едно от не многото останали девствени кътчета по българското Черноморие, заобиколено от три природни резервата: Побити Камъни; Лонгоз; Пясъка и Устието на река Камчия, село Приселци е разположено в чиста, незастроена зона, сред естествени гори и 30 км. девственна плажна ивица със златен пясък и кристално чиста вода.

Приселци – това е най-близкото до град Варна място, което дава всичко необходимо на купувача на недвижим имот, на българското Черноморие.

 Село Приселци е идеалното място за живеене, само на десет минути от центъра на   най -добрия град за живеене в България - морската столица Варна. На 5 километра от морето и най-красивите и чисти плажове в България, с идеален климат, без влага и пречистен от заобикалящите го горски масиви и подножието на Стара планина въздух.

Местоположението - по средата на българското крайбрежие на разстояние от 15 мин. от международното летище Варна и пристанището, на пътя, свързващ курортите Свети Константин и Елена, Златни пясъци, Албена, Камчия (където е инвестирало правителството на Москва), Слънчев Бряг и стария град Несебър, на няколко минути от диви плажове и природни резервати прави заобиколеното от девствени плажове и гори, село Приселци уникален район за живеене или лятна ваканция.

На някого наистина ще му липсват шумът и динамиката на курортите, купоните и силната музика от крайбрежните заведения, но това, което предлага село Приселци, в никакъв случай не е по-малко ценно. Свежият въздух, прекрасната гледка към планините и морето, и само на десет минути шофиране от центъра на град Варна.

 Благодарение на отличната транспортна връзка, самото село е достатъчно оживено и се развива като добре устроена южна крайградска зона на Морската столица, на България.  В селото работят поликлиника, училище, детска градина, поща, множество магазини и заведения и са осигурени постоянни  транспортни съобщения с града. В Приселци живеят много английски и над 70 руски семейства.

 Не на последно място покупката на имот в Приселци е отлична инвестиция. За разлика от пренаселените курорти, цените в Приселци са стабилни, а търсенето и предлагането в равновесие. Можете да получите чувствително по-висок доход от поседмичен наем в летния сезон, в сравнение с имотите в черноморските ни курорти. Проявява се изключително голям интерес от страна на туристите от Западна Европа за поседмичния наем, основно от Англия, Франция и разбира се от Русия. Привлича ги духа на запазената дива природа, в непосредствена близост до Морската столица - Варна, селското ранчо, селката ферма с животни, докосването на децата им до всичко това.

Чистият въздух и кристално чистата вода на безбрежния плаж, където направо от пясъка и дюните започва гората.

ПРИСЕЛСКИ МАНАСТИРИ е магически и релаксиращ комплекс вдъхващ сигурност и спокойствие. 

Електрифициран е от новоизграден трафопост. Сградите са нови, масивни постройки, изградени от железобетон и тухли.

В сградите са налични HD TV, WiFi, отлична мобилна връзка.

В подземно ниво са техническите помещения, обслужващи резервоар за вода с пречистване, омекотяване и хидрофорна уредба, пречиствателна станция на басейна с компесаторен резервоар.

В двора са изградени още стая за видеонаблюдение и охрана, непосредственно до входа на имота. Изградени са поливна инсталация, декоративно парко осветление и система за видеонаблюдение. Около 12 метровия басейн е организирана зона за плажуване. Тази част е добре огрята от слънцето. В непосредственна близост, можете да почивате, под сянката на дърветата.

 Предлагат се ателиетата (апартаменти) в завършен вид "до ключ", с една, две и три спални от 90 до 180 кв.м обща площ, с гаражно място в подземен, или открит паркинг.

Имотите се предлагат на ценни от 550 до 700 € за кв.м

- Двустайни с парко място, с годишен данък сгради 12 лв. и такса смет 6 лв. с обща площ около 90 кв.м
ЦЕНИ: 47 - 56 000 €

- Тристайни с парко място, с годишен данък сгради 16 лв. и такса смет 8 лв. с обща площ около 130 кв.м
ЦЕНИ: 71 - 74 000 €

- Четиристайни с две парко места, с годишен данък сгради 23 лв. и такса смет 10 лв. с обща площ над 180 кв.м
ЦЕНИ: 117 - 139 000 €
 
 Комплексът е построен и въведен в експлоатация през 2010 г.

Поддръжка на общите части обслужва както сградите и околното пространство, така и автомобилните алеи, паркинг зони, затревени площи, улично и градинско осветление, коритото на басейна и неговите инсталации, като пречистване, доливане, отопление, осветление, контрол на параметрите на водата и третиране с химикали, водното стопанство, поливната система, осветление, аварии и ремонти, разходи консумация ел.енергия и вода, портиерна служба и видеонаблюдение.