Зареждам...
КОМПЛЕКС ОТ 6 КЪЩИ - ВИШНЕВА ГРАДИНА - В ОБЩ ПАРК С БАСЕЙНизтегли меморандум


Парцелът на комплекс "ВИШНЕВА ГРАДИНА" с площ от 2 229 кв.м., предвиден за построяване на шест едноетажни къщи, се намира на 17.8 км. Южно от Варна и на 30 км. от международно летище Варна.

Парцелът е атрактивен, разположен в идеалния център на село Китка, с много добра инфраструктура. В непосредственна близост до него е автобусната спирка за град Варна.

Комплексът от 6 къщи в общ парк "ВИШНЕВА ГРАДИНА" представлява специално разработен, "бюджетен", нов проект на компанията ни.


Всяка къща се състои от две спални, една от които е със собственна баня-тоалет. Входът към втората баня е в коридора, където също са позиционирани душ, тоалет, биде и мивка. От коридора имате директен достъп до килера, в който са позиционирани пералня, сушилня и бойлер. Размерът на килера позволява да съхранявате например колелета, дърва за камина и др. Дневният тракт се състои от хол, кухня, трапезария, с изход към верандата. Предвидено е наличие на димоотводна тръба, за бъдеща камина или печка, ако решите да се отоплявате по този начин. Верандата е под покрив и представлява прекрасно място за почивка и хранене по време на топлите месеци от Април до Ноември.

В дневният тракт е позициониран голям разтегателен диван. В къщата могат комфортно да живеят 6-8 човека.
В двора е обособена обща зона за паркиране. Автомобилната алея осигурява достъп и до всяка къща.

Строителството на къщите ще се извърши в периода 02-06.2015, а оформянето на парковата растителност, озеленяването с декоративни храсти и овощни дръвчета: Март 2015г. Материалите, които се използват за построяването на къщите са европейско произвидство и от най-високо качество и клас. Фасадите са облицовани с термо камък.

Бъдещите собственици на къщите ще се наслаждават на красива природа и девствени плажове с кристално чиста вода, аромата на цъфтящи черешови и вишневи дръвчета, и техните сладки плодове в двора. Ще могат да включат в менюто си натурални и евтини продукти, като месо, мляко, сирене, хляб, плодове и зеленчуци, произведени на място.

Техните деца и внуци ще играят сред природата, а само на 10 минути се намира резерватът "Камчия" и уникалният компеклс "Радуга", построен от правителството на Москва с фантастичен спортен комплекс, достъпен целогодишно за ползване от всички в района. Басейн с олимпийски размери и кула за скок във вода, фитнес зала, СПА център, медицински център с комплекс физиотерапия, игрища с висококачествени, изкуственни настилки за футбол, тенис на корт, волейбол, баскетбол, ледена пързалка с писта за бягане, и много други. Комплексът е уникален за България. Използваните за изграждането и оборудването му материали, уреди и съоръжения са на ниво Олимпиадата в Лондон - 2012 г.

В непосредственна близост до с.Китка, на около 4 километра е разположен и новопостроен увеселителен парк, магическо място както за децата, така и за техните родители, където атрактивни герои (артисти) ще ви изиграят историята на България. Очарователно е!

Районът на комплекс "ВИШНЕВА ГРАДИНА" е едно от малкото останали девственни кътчета по българското, черноморско крайбрежие, което дава всичко необходимо и стойностно на собственика или наемателя, на елитен недвижим имот в поддържана, затворена среда. Разположен в екологично чиста, незастроена зона, сред естествени гори и 30 километрова, девственна плажна ивица със златист пясък и кристално чиста вода. "ВИШНЕВА ГРАДИНА" е идеално място за живеене или лятна ваканция, само на петнайсет минути от центъра на най-добрия град за живеене в България – морската столица Варна. На десет километра от най-красивите и чисти плажове в България, с отличен климат, без влага и пречистен от заобикалящата гора и подножието на Стара планина въздух, заобиколен в радиус от 10-15 километра от световноизвестните поставени под закрилата на ЮНЕСКО три природни резервата: "Лонгоза;" плажа и устието на река "Камчия"; "Побити Камъни".

ЛОНГОЗА – с навлизащите до 300-400 метра в гората пясъчни дюни.
УСТИЕТО И ПЛАЖА НА РЕКА КАМЧИЯ – едно от най-красивите места на българското черноморско крайбрежие с безкрайните си плажове и кристално чисти води.
ПОБИТИ КАМЪНИ – многочислени групи от каменни колони, артефакти с възраст над 40 млн. години, ситуирани сред малка пясъчна пустиня.
ПОДНОЖИЕТО НА СТАРА ПЛАНИНА – най-старата планинска верига.

Над сто годишните изследвания на Океанографския институт показват, че районът на Паша дере, където се намират парцелите е един от трите района с най-добра "роза на ветровете" по черноморието ни. Чист въздух, освежаващи въздушни потоци идващи от подножието на Стара планина, лечебен климат за белодробни заболявания.

Голям е интересът в района за поседмичен наем от страна на туристи от Англия, Франция, Холандия, Германия и разбира се Русия. Къща с 5+2 леглови места осигурява около 900€ поседмичен наем, а заедно със 7 местен автомобил - 1300€. Високо се ценят съчетанието и визията на запазена и дива природа в непосредственна близост до града, духа на селското ранчо, фермата с животни, чистия въздух и кристалните води на безкрайните плажове, където направо от пясъка и дюните започва гората.

Анализът на резултатите от отдаване на поседмичен наем и продажби в района разкриват силно атрактивни показатели, като висока годишна доходност, кратък срок (9-10години) на възвращаемост, на инвестицията. Причина за това е, както запазената от строителство, невероятна природа, заобикаляща с.Китка и комплекс "ВИШНЕВА ГРАДИНА", така и пазарната конюнктура - голямо търсене и липса на предлагане на подобен продукт по цялото черноморско крайбрежие на България. Търсят се и се предлагат много съпътстващи услуги. Разходите, за разлика от постоянно работещия хотел са ниски и с малки изключения започват, и завършват с периода на наемане. Наемателят заплаща допълнително консумираните ел.енергия, вода, спално бельо и кърпи, крайно почистване и др. Не на последно място годишният данък и такса смет върху имотите са инзвънредно ниски (символични), 10-20 € за къща.

Проектът е конструиран с цел МАКСИМАЛНА АЛТЕРНАТИВНОСТ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА МУ, която гарантира неговата жизненост и в случай на не до там добро развитие на пазара.

Изборът на имот в комплекс "ВИШНЕВА ГРАДИНА", една къща - 108 кв.м. или две слепени къщи - 216 кв.м. с обща дневна и два отделни спални комплекса, с отделен вход ще ви осигури спокоен и щастлив живот сред природата, в един от най-красивите райони на българското Черноморие, както за вас, така и за вашите деца или внуци.

Покупката на имот във "ВИШНЕВА ГРАДИНА" е отлична инвестиция, гарантираща защита на спестяванията Ви и висока доходност, лесно ликвидна при нужда.

Покупката на целия проект "ВИШНЕВА ГРАДИНА" с инвестиционна цел и изграждането на 6-те къщи с малък басейн, с цел отдаването им на поседмичен наем ще осигури на инвеститора 10-15% годишна доходност.

 ЦЕНА: 89 000 €