Зареждам...
ДОРЕЛОВ ЮГ


изтегли меморандум


ВИЛА ДОРЕЛОВ – е нова, необзаведена, двуетажна къща, разположена в комплекс от затворен тип Дорелов Юг.
Завършена "до ключ", с 3 спални, 2 бани-тоалет, тераса и веранда, с разгъната застроена площ 175 кв.м. и с възможност за постоянно ползване на три паркинг места.
 
Годишен данък сгради - 23 лв., такса смет - 8 лв. Общ брой обитатели - до 8+2 души. 
Общият приход от поседмичен наем само за летните месеци е около 10 000 €
 
Цена – 185 000 €
 
ДОРЕЛОВ ЮГ е магически и релаксиращ комплекс, състоящ се от 13 къщи разположени във великолепен парк с площ от 6000 кв.м., с 12 метров плувен басейн, вдъхващ сигурност и спокойствие.Ежедневна поддръжка, с 24/7 портиерна служба.
 
Електрифициран е от новоизграден, собствен трафопост. Сградите са нови, масивни постройки, изградени от железобетон и тухли. 
 
В сградите са налични HD TV, WiFi, отлична мобилна връзка. 
 
В подземно ниво са разположени технически помещения, обслужващи резервоар за вода с пречистване, омекотяване и хидрофорна уредба, пречиствателна станция на басейна с компесаторен резервоар. 
 
В комплекса, непосредственно до входа на имота са изградени още стая за видеонаблюдение и охрана. Работят автоматична поливна инсталация и декоративно парко осветление. Около 12 метровия басейн е организирана зона за плажуване. Тази част от парка е добре огряна от слънцето. В непосредственна близост, можете да почивате, под сянката на дърветата.
 
Районът на ВИЛА ДОРЕЛОВ е едно от малкото останали девственни кътчета по българското, черноморско крайбрежие, което дава всичко необходимо и стойностно на собственика или наемателя, на елитен недвижим имот в поддържана затворена среда. Разположен в екологично чиста, незастроена зона, сред естествени гори и 30 километрова, девственна плажна ивица със златист пясък и кристално чиста вода., комплекс Дорелов Юг е идеалното място за живеене или лятна ваканция, само на петнайсет минути от центъра на най-добрия град за живеене в България – морската столица Варна. На пет километра от най-красивите и чисти плажове в България, с отличен климат, без влага и пречистен от заобикалящата гора и подножието на Стара планина въздух, заобиколен в радиус от 10 километра от световноизвестните поставени под закрилата на ЮНЕСКО три природни резервата: "Лонгоза;" плажа и устието на река "Камчия"; "Побити Камъни".
 
ЛОНГОЗА – с навлизащите до 300-400 метра в гората пясъчни дюни. 

УСТИЕТО И ПЛАЖА НА РЕКА КАМЧИЯ – едно от най-красивите места на българското черноморско крайбрежие с безкрайните си плажове и кристално чисти води.

ПОБИТИ КАМЪНИ – многочислени групи от каменни колони, артефакти с възраст над 40 млн. години, ситуирани сред малка пясъчна пустиня. 

ПОДНОЖИЕТО НА СТАРА ПЛАНИНА – най-старата планинска верига.
 
Благодарение на отличната транспортна връзка, с.Приселци е достатъчно оживено и се развива като добре устроена южна крайградска зона на Морската столица, на България. В селото работят поликлиника, училище, детска градина, поща, множество магазини и заведения и са осигурени постоянни транспортни съобщения с града. В Приселци живеят много чуждестранни семейства. Не на последно място покупката на имот в Приселци е отлична инвестиция. За разлика от пренаселените курорти, цените в Приселци са стабилни, а търсенето и предлагането в равновесие. Доказано ще получите чувствително, в пъти по-висок доход от поседмичен наем в летния сезон, в сравнение с имотите в черноморските ни курорти.
 
Голям е интереса за поседмичен наем в района от страна на туристи от Англия, Франция, Холандия, Германия и разбира се Русия.
Къща с 6-8 леглови места осигурява около 600-700€ поседмичен наем, а заедно със 7-ем местен автомобил - 800-900€. Високо се ценят съчетанието и визията на запазена, и дива природа в непосредственна близост до града, духа на селското ранчо, фермата с животни, чистия въздух и кристалните води на безкрайните плажове, където направо от пясъка и дюните започва гората.
 
Анализът на резултатите от отдаване на поседмичен наем и продажби в района разкриват силно атрактивни показатели, като висока годишна доходност, кратък срок (12-15 години) на възвращаемост, на инвестицията. Причина за това е, както запазената от строителство, невероятна природа, заобикаляща с.Приселци, така и пазарната конюнктура - голямо търсене и липса на предлагане на подобен продукт по цялото черноморско крайбрежие на България. Търсят се и се предлагат много съпътстващи услуги. Разходите, за разлика от постоянно работещия хотел са ниски и с малки изключения започват, и завършват с периода на наемане. Наемателят заплаща допълнително консумираните ел.енергия, спално бельо и кърпи, крайно почистване и др.
На някого наистина ще му липсват шума и динамиката на курортите, купоните и силната музика от крайбрежните заведения, но това, което предлага село Приселци, в никакъв случай не е по-малко ценно. Свежият въздух, прекрасната гледка към планините и морето, и само на десет минути шофиране от центъра на град Варна.