Зареждам...
ВИЛА БИСТРА
Продажба на основна къща 450 кв.м и къща за гости 90 кв.м разположени във вълшебен парк, с площ от 2000 кв.м, със зона за плажуване, басейн и джакузи.

Едно от не многото останали девствени кътчета по българското Черноморие, заобиколено от три природни резервата: Побити Камъни; Лонгоз; Пясъка и Устието на река Камчия, село Приселци е разположено в чиста, незастроена зона, сред естествени гори и 30 км. девственна плажна ивица със златен пясък и кристално чиста вода.
Приселци – това е най-близкото до град Варна място, което дава всичко необходимо на купувача на недвижим имот, на българското Черноморие.

Село Приселци е идеалното място за живеене, само на десет минути от центъра на най -добрия град за живеене в България - морската столица Варна. На 5 километра от морето и най-красивите и чисти плажове в България, с идеален климат, без влага и пречистен от заобикалящите го горски масиви и подножието на Стара планина въздух.
Местоположението - по средата на българското крайбрежие на разстояние от 15 мин. от международното летище Варна и пристанището, на пътя, свързващ курортите Свети Константин и Елена, Златни пясъци, Албена, Камчия (където е инвестирало правителството на Москва), Слънчев Бряг и стария град Несебър, на няколко минути от диви плажове и природни резервати прави заобиколеното от девствени плажове и гори, село Приселци уникален район за живеене или лятна ваканция.

На някого наистина ще му липсват шумът и динамиката на курортите, купоните и силната музика от крайбрежните заведения, но това, което предлага село Приселци, в никакъв случай не е по-малко ценно. Свежият въздух, прекрасната гледка към планините и морето, и само на десет минути шофиране от центъра на град Варна.
Благодарение на отличната транспортна връзка, самото село е достатъчно оживено и се развива като добре устроена южна крайградска зона на Морската столица, на България.  В селото работят поликлиника, училище, детска градина, поща, множество магазини и заведения и са осигурени постоянни  транспортни съобщения с града. В Приселци живеят много английски и над 70 руски семейства.

Не на последно място покупката на имот в Приселци е отлична инвестиция. За разлика от пренаселените курорти, цените в Приселци са стабилни, а търсенето и предлагането в равновесие. Можете да получите чувствително по-висок доход от поседмичен наем в летния сезон, в сравнение с имотите в черноморските ни курорти. Проявява се изключително голям интерес от страна на туристите от Западна Европа за поседмичния наем, основно от Англия, Франция и разбира се от Русия. Привлича ги духа на запазената дива природа, в непосредствена близост до Морската столица - Варна, селското ранчо, селката ферма с животни, докосването на децата им до всичко това. Чистият въздух и кристално чистата вода на безбрежния плаж, където направо от пясъка и дюните започва гората.

ВИЛА БИСТРА е магически и релаксиращ имот, вдъхващо сигурност и спокойствие.

Зад висока и масивна ограда, невидима и скрита от вътре, от грижливо поддържан
парк, на  два хектара са разположени основна, триетажна къща и едноетажна къща за гости с обща разгъната застроена площ 550 кв.м. Разположена е в най-добрата, източна част на село Приселци, в непосредственна близост до гората. Електрифицирана от новоизграден трафопост.

Основната къща (450 кв.м)разполага с три спални, четири бани-тоалет, три дневни, на приземния етаж кухня-трапезария с излаз към пространството около басейна и джакузито, и топла връзка с гараж за три коли и склад. В подземно ниво са техническите помещения, обслужващи резервоар за вода с пречистване, омекотяване и хидрофорна уредба, пречиствателна станция на басейна с компесаторен резервоар, котелна уредба с разширителен съд и 500 литров, проточен бойлер. В гаража са развити складови зони с шкафове и зона пералня, сушилня с голяма мивка. Тук е монтиран и пулта за управление на автоматична поливна инсталация, обслужваща поддръжката на парка.

Къщата за гости (90 кв.м) разполага с три спални, всяка със собствена баня-тоалет и малка кухня-трапезария със сенчеста веранда.

Къщите са нови, масивни постройки, изградени от железобетон и тухли.

В сградите са налични климатици, HD TV, WiFi (покрива и парка), отлична мобилна връзка.

В двора са изградени още стая за видеонаблюдение и охрана, и клетки за две кучета непосредственно до входа на имота, павильон на градинаря, зад гърба на сградите.

Паркът съдържа декоративни растителни видове, някой от които над 40 години. Изградени са декоративно парко осветление и система за видеонаблюдение. Около 12 метровия басейн и джакузи за 4 души е организирана зона за плажуване. Залесяването на парка е извършено по такъв начин, че тази част е добре огрята от слънцето, налични са и два душа с топла вода. В непосредственна близост, можете да почивате, или се храните под сянката на брезите.

Освен в трите гаражни места, на асфалтовите алеи, при нужда, могат да бъдат паркирани допълнително 5-6 автомобила.

Капацитетът за спане и пребиваване на вила Бистра е до 20 души (с раставяне на допълнителни легла). Сумарно приходите при отдаване на поседмичен наем в летния сезон са около 30 000€

ЦЕНА 675 000€

Възможност за разсрочено плащане.