Зареждам...
ЗА НАС
 


ВЕНЦИСЛАВ ДОРЕЛОВ ЕООД
 
„Венцислав Дорелов” ЕООД, с единствен управляващ и собственик на капитала - Венцислав Дорелов, е варненска фирма, специализирана  в строително предприемачество, инвестиционна дейност и управление на недвижими имоти.

Основана през Август 1991 г. фирма „Дорелов” е една от първите частни компании в град Варна, регистрирана на адрес Никола Вапцаров 5, ет. 5, офис 502, 9000 Варна.

Компанията е обучила квалифицирани специалисти в областта на строителството, продажбите и управлението на недвижими имоти.

Венцислав Дорелов и икономическия директор - Милена Костова, притежават SIPS сертификат (международен специалист недвижими имоти) издаден през 1996 г, след обучение и полагане на изпит, от Американската Асоциация на Реалторите - NAR.

В основите на строителната компания са обучение на млади, с висок потенциал кадри до високо ниво на компетентност, отговорност и качество, максимална защита на инвестициите в недвижими имоти, на клиентите, чрез предложените качествени, конкурентно способни продукти и услуги.

Основни елементи във фирмената политика на „Дорелов” при създаване и строителство на собствени продукти са:
- стратегически парцел в стратегически район;
- изграждане на липсващия на пазара продукт с оптимално качество, завършен „до ключ” и на конкурентна цена, без сляпо подчиняване на пазарната конюнктура;
- максимално кратки, но разумни срокове на строителство.

Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2000 Construction of luxury solid - build residential, public and trade buildings “to the key” - Germanischer Lloyd.

„Венцислав Дорелов” ЕООД е вписано в централния професионален регистър на строителите в Република България.

За 22 години компанията е построила повече от 60 обекта, от реновиране до пълно строителство „до ключ” на нови сгради и жилищни комплекси от затворен тип, в това число емблематичните  за Варна комплекс заведения "Хоризонт" в Морската градина, бизнес сграда с търговски център "Сентрал Плаза", резиденцията на "Петрол" до двореца Евксиноград и др.

Дружеството купува и окрупнява площи, и към днешна дата се явява собственик на над  350 хектара в най-привлекателния крайградски район, на 10 км. южно от Варна, които в следващите  години ще бъдат застроявани с жилищни и курортни комплекси.

 "Дорелов" ЕООД предлага:
- Готови апартаменти и къщи в гр.Варна и южната му крайградска зона - село Приселци.
- Строителство по проект на Инвеститора. Интериорен дизайн, мебелиране.
- Консултански услуги по всички въпроси на недвижимостта.
- Управление на недвижими имоти, жилищни и курортни комплекси от затворен тип, търговски комплекси и площи, заведения за хранене, развлекателни заведения и др.