Зареждам...
Защо именно дом в Приселци / Варна
 


Едно от не многото останали девствени кътчета по българското Черноморие, заобиколено от три природни резервата: Побити Камъни; Лонгоз; Пясъка и Устието на река Камчия, село Приселци е разположено в чиста, незастроена зона, сред естествени гори и 30 км. девственна плажна ивица със златен пясък и кристално чиста вода.
 
Приселци – това е най-близкото до град Варна място, което дава всичко необходимо на купувача на недвижим имот, на българското Черноморие.
 
Село Приселци е идеалното място за живеене, само на десет минути от центъра на най -добрия град за живеене в България - морската столица Варна. На 5 километра от морето и най-красивите и чисти плажове в България, с идеален климат, без влага и пречистен от заобикалящите го горски масиви и подножието на Стара планина въздух.
 
Местоположението - по средата на българското крайбрежие на разстояние от 15 мин. от международното летищеВарна и пристанището, на пътя, свързващ курортите Свети Константин и Елена, Златни пясъци, Албена, Камчия (където е инвестирало правителството на Москва), Слънчев Бряг и стария град Несебър, на няколко минути от диви плажове и природни резервати прави заобиколеното от девствени плажове и гори, село Приселци уникален район за живеене или лятна ваканция.
 
На някого наистина ще му липсват шумът и динамиката на курортите, купоните и силната музика от крайбрежните заведения, но това, което предлага село Приселци, в никакъв случай не е по-малко ценно. Свежият въздух, прекрасната гледка към планините и морето, и само на десет минути шофиране от центъра на град Варна.
 
Благодарение на отличната транспортна връзка, самото село е достатъчно оживено и се развива като добре устроена южна крайградска зона на Морската столица, на България.  В селото работят поликлиника, училище, детска градина, поща, множество магазини и заведения и са осигурени постоянни  транспортни съобщения с града. В Приселци живеят много английски и над 70 руски семейства.
 
Не на последно място покупката на имот в Приселци е отлична инвестиция. За разлика от пренаселените курорти, цените в Приселци са стабилни, а търсенето и предлагането в равновесие. Можете да получите чувствително по-висок доход от поседмичен наем в летния сезон, в сравнение с имотите в черноморските ни курорти. Проявява се изключително голям интерес от страна на туристите от Западна Европа за поседмичния наем, основно от Англия, Франция и разбира се от Русия. Привлича ги духа на запазената дива природа, в непосредствена близост до Морската столица - Варна, селското ранчо, селката ферма с животни, докосването на децата им до всичко това. Чистият въздух и кристално чистата вода на безбрежния плаж, където направо от пясъка и дюните започва гората.